پیام خراسان

آخرين مطالب

امام‌جمعه بجنورد:

نامزدهای شورای شهر خراسان شمالی از تخریب یکدیگر بپرهیزند سیاسی

نامزدهای شورای شهر خراسان شمالی از تخریب یکدیگر بپرهیزند
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - بجنورد - امام جمعه بجنورد گفت: کسانی که به‌عنوان کاندیدا وارد عرصه انتخابات شورا شده‌اند به دنبال تخریب، غیبت و بدگویی از دیگران نباشند و فضای انتخابات را تیره‌وتار نکنند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت‌الاسلام رضا نوری ظهر امروز در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه بجنورد که با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مقابله با کرونا با حضور نمازگزاران در مصلای امام خمینی (ره) بجنورد برگزار شد، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار تصویری اخیر با نمایندگان مجلس، اظهار کرد: سرنوشت چهار سال آینده کشور توسط مردم و انتخابات معین می‌شود؛ ازاین‌رو باید با مشارکت حداکثری برای انتخاب رئیس‌جمهوری شایسته تلاش کنیم.
امام جمعه بجنورد با اشاره به احراز صلاحیت هفت نفر از ثبت‌نام کنندگان برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان، اقدام این شورا را قانونی و ستودنی دانست و بر قانون‌مداری و تمکین همگان به قانون تأکید کرد.
وی با بیان اینکه هیچ مصلحتی بالاتر از قانون نیست و قانون بالاتر از همه مصلحت‌ها است، افزود: برای این‌که امور سامان یافته و نظم یابد، مشکلات به وجود نیاید و اختلافات از بین برود باید همه ما نسبت به قانون تمکین داشته باشیم و در برابر آن سرکشی نکنیم.
حجت الاسلام نوری با اشاره به اینکه سرکشی در برابر قانون نوعی دیکتاتوری است و کسی حق ندارد خود را بالاتر از قانون بداند، تصریح کرد: در همه دنیا انتخابات قانون ویژه خود را دارد و این‌گونه نیست که هر کس ثبت‌نام کرد جواز ورود به عرصه تبلیغات و رقابت انتخاباتی را داشته باشد؛ بلکه در همه جای دنیا نهاد ناظری مانند شورای نگهبان وجود دارد.
وی ادامه داد: کسی که می‌خواهد وارد عرصه رقابت انتخابات ریاست جمهوری شود باید صلاحیت‌های علمی، عملی و اعتقادی ویژه‌ای داشته باشد و شورای نگهبان نیز وظیفه بررسی و احراز این صلاحیت‌ها را بر عهده دارد.
رئیس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی گفت: احراز صلاحیت و توانمندی ثبت‌نام کنندگان توسط شورای نگهبان انجام می‌شود و اگرچه حرف‌وحدیث‌های زیادی را علیه اعضای محترم این شورا در پی دارد؛ اما اعضای شورای نگهبان خود را برای نظام و انقلاب هزینه کرده و می‌کنند و امامین انقلاب نیز همیشه از مجموعه شورای نگهبان حمایت کرده‌اند.
وی ادامه داد: بر این اساس کسی حق ندارد تصمیم شورای نگهبان را تخطئه کند و اگر هم اعتراضی دارد باید اعتراض خود را به‌صورت قانونی پیگیری کند.
خنثی‌سازی تحریم‌ها باید به گفتمان عمومی جامعه تبدیل شود
نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی با اشاره به ویژگی‌های نامزد اصلح در انتخابات، اظهار کرد: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار تصویری اخیر با نمایندگان مجلس فرمودند امروز مشکلات زیادی در عرصه‌های مختلف ازجمله فضای مجازی، سیاست خارجی و … در کشور وجود دارد؛ اما هیچ‌کدام از این‌ها اولویت ملت و مردم نیست؛ بلکه اولویت مردم و نظام اقتصاد و معیشت است.
وی با بیان اینکه وضعیت اقتصادی فشارهای زیادی را بر مردم وارد کرده است، افزود: شیوع ویروس کرونا ، تحریم‌ها و بی‌تدبیری‌ها از چند سو سبب افزایش مشکلات اقتصادی شده‌اند؛ ازاین‌رو برای بهبود وضعیت معیشت و اشتغال جوانان و سایر مسائل مبتلابه، نیاز است کسی در مسند قدرت اجرایی کشور قرار گیرد که برنامه مناسبی برای رشد تولید و بهبود وضعیت اقتصادی داشته باشد.
نوری گفت: اگر رئیس‌جمهور بتواند همه ظرفیت‌های موجود داخلی را در کنار هم قرار بدهد بدون شک در عرصه اقتصادی تحول ایجاد می‌شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی افزود: در این راستا نیاز به کسی داریم که به ظرفیت‌های درونی کشور اعتقاد داشته باشد، تولیدات داخلی را قدر دانسته و اقتصاد را شکوفا کند؛ زیرا اگر به توان و توانمندی داخلی باور داشته باشیم و از تولیدکنندگان در بخش‌های مختلف حمایت کنیم بدون شک ما می‌توانیم از خارج بی‌نیاز شویم.
وی خاطرنشان کرد: در انتخابات پیش رو باید به کسی رأی دهیم که سعی کند منویات مقام معظم رهبری را پیاده کند، در برابر دشمن بایستد و از منافع مردم تا پای جان حفاظت کند و درعین‌حال به دنبال خنثی‌سازی تحریم‌ها هم باشد؛ زیرا اگرچه برداشتن تحریم‌ها لازم و ضروری است؛ اما خنثی‌سازی تحریم‌ها مهم‌تر است؛ ازاین‌رو باید موضوع خنثی‌سازی تحریم‌ها در جامعه و در بین مردم و مسئولان و تولیدکنندگان به یک گفتمان عمومی تبدیل شود.
نوری با بیان اینکه اگر تحریم‌ها را خنثی کنیم دشمن هم دیگر به فکر تحریم ما نمی‌افتد، اظهار کرد: به‌عنوان‌مثال روزی در زمینه موشک نیازمند خارج بودیم و دشمنان هم ما را تحریم کرده بودند؛ اما اکنون خود تولیدکننده موشک هستیم و بیشتر از نیاز داخل هم تولید می‌کنیم که این مصداق خنثی‌سازی تحریم است.
وی افزود: در حوزه اقتصاد هم باید رئیس‌جمهوری بر سر کار بیاید که با این جوانان و تولیدکنندگان، ظرفیت‌های بزرگی را در درون کشور به وجود آورده و کشور را قوی کند تا نیازمند بیگانه نباشیم.
امام‌جمعه بجنورد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هم‌زمانی برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: کسانی که به‌عنوان کاندیدا وارد این عرصه شده‌اند به دنبال تخریب و غیبت و بدگویی از دیگران نباشند و فضای انتخابات را تیره‌وتار نکنند.
نوری گفت: اینکه بخواهیم رقیب خود را با تخریب و بدگویی و عیب‌جویی از میدان خارج کنیم قطعاً خداوند فردای قیامت از ما نمی‌گذرد؛ ازاین‌رو اگر نقدی هم داریم باید نقد برنامه‌های رقیب باشد نه اینکه در پی تخریب شخصیت او باشیم.
نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی در خاتمه با گرامیداشت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای، اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های برجسته ورزش پهلوانی فتوت و مردانگی است که همه ورزش‌ها و ورزشکاران رشته‌های مختلف باید تلاش کرده و این خصوصیت را در خود تقویت کنند.
وی گفت: شهرت و ماندگاری ورزشکاران به این است که فتوت و مردانگی و توجه به نیازمندان و مردم داشته باشند، همان‌گونه که پهلوان تختی این‌گونه بود و به همین دلیل هم فراموش نمی‌شود؛ اما اگر ورزشکار برخوردار از این خصلت‌ها نباشد بعد از مدتی فراموش می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/367398/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انیمیشن جالب باشگاه پاری سن ژرمن از قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا

جشن بازیکنان پاری سن ژرمن در رختکن بعد از قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا

فقط انریکه نبود؛ رافل پل، دستیار انریکه هم 6 ماه پیش همسرش را به‌خاطر بیماری از دست داد

این جام برای شانا و پاریس

اینزاگی: آن‌قدر ناراحتم که نمی‌توانم به آینده فکر کنم

دوناروما: با احترام به ایتالیایی‌ها، قهرمانی حق ما بود

ووو قهرمانیِ پی اس جی در لیگ قهرمانان اروپا

لباس ویژه انریکه؛ قهرمانی برای شانا!

اینتر بدترین بازنده تاریخ فینال چمپیونزلیگ!

از سه‌گانه تا هیچ؛ اینتر همه چیز را باخت

خلاصه بازی پاری‌سن‌ژرمن 5-0 اینتر

48 هزار هوادار پاری‌سن‌ژرمن بازی مقابل اینتر را در استادیوم پارک دو پرنس تماشا کردند

جوانان فرانسوی پس از قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن خودروها را به آتش کشیدند

اقدام ویژه هواداران پاری‌سن‌ژرمن با عکس معروف انریکه و دختر مرحومش

لحظه سوت پایان بازی بدون حتی یک ثانیه وقت اضافه و اولین قهرمانی تاریخ پاری‌سن‌ژرمن

رقص نور «برج ایفل» به بهانه قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا

لحظه بالا بردن جام لیگ قهرمانان اروپا توسط مارکینیوش، کاپیتان پاری‌سن‌ژرمن

لحظه اهدای مدال به مهدی طارمی

دنیا یک شادی از ته دل به انریکه بدهکار بود

مالک پاری‌سن‌ژرمن 1.5 میلیارد دلار هزینه کرد و در نهایت بعد از 14 سال فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد

امشب در پاریس شادی روی «ماشین پلیس» آزاد است!

یک‌طرفه‌ترین دوئل فینال اروپا؛ پاریس با تحقیر اینتر تاج‌گذاری کرد

گل پنجم پاری‌سن‌ژرمن به اینتر توسط مایولو در دقیقه 87

پاری سن ژرمن 5-0 اینتر؛ قفل کهن شکست، وارثی نو بر مسند جاودانگی نشست

آشوب در پاریس؛ 45 دقیقه تا جشن قهرمانی

همه‌چیز بازی درجه‌یک هست؛ از اجرای زنده قبل از بازی تا فیلم‌برداری و انتخاب ورزشگاه مناسب

ضربه کواراتسخلیا با اختلاف کمی به بیرون رفت

وضعیت یکی از بزرگراه‌های شهر پاریس پس از پایان نیمه اول فینال لیگ قهرمانان

گل سوم پاری‌سن‌ژرمن توسط دوئه در دقیقه 63

شوت بارکولا ار بالای دروازه به بیرون رفت

گل چهارم پاری‌سن‌ژرمن توسط کواراتسخلیا در دقیقه 72

اولین موقعیت اینتر در دقیقه 75؛ شوت تورام را دوناروما دفع کرد

مشک نمونه خروار؛ حال هواداران اینتر

گزارش زنده؛ اینتر 0-4 پاری سن ژرمن

مونیخ امشب قرمز نیست؛ هواداران پرشور اینتر در خیابان‌های مونیخ

باسابقه‌ترین بازیکنان ایرانی لیگ‌قهرمانان اروپا متولد کدام استان‌ها هستند؟

تماشای فینال لیگ قهرمانان در پارک‌دو‌پرنس برای هواداران پاری‌سن‌ژرمن

جو ورزشگاه آلیانز پیش از بازی اینتر و پاری‌ سن‌ ژرمن

لحظاتی از گرم کردن بازیکنان اینتر و پاری سن ژرمن

گل اول پاری‌سن‌ژرمن به اینتر توسط اشرف حکیمی

گل دوم پاری‌سن‌ژرمن به اینتر توسط دزیره دوئه

ضربه سر آچربی از بالای دروازه به بیرون رفت

ضربه سر مارکوس تورام به شکل خطرناکی به بیرون رفت

گزارش زنده؛ اینتر 0-2 پاری سن ژرمن

اختلال در شبکه آبرسانی برخی مناطق مشهد در تاریخ 11 خرداد

تشدید نظارت بر مراکز تجاری و خدماتی کیش در آستانه فصل تابستان

پیش بینی قیمت دلار 11 خرداد 1404

سورپرایز ویژه دولت پزشکیان؛ عیدانه 2 میلیون تومانی برای این افراد واریز می‌شود

کیلیان امباپه بازیکن فصل لالیگا ‏

خداحافظی آنتونی با بتیس؛ با شما دوباره عاشق شدم!