پیام خراسان - استاندار خراسان شمالی بر استفاده از ظرفیت نخبگان و کارشناسان و نیز توجه جدی به نقشآفرینی بخش خصوصی تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ بهمن نوری در نشست تسهیل گری استان به استفاده از بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: برای رونق تولید استان باید از ظرفیت بخش خصوصی بهره برد.
وی با اشاره به درخواست رئیس جمهور در زمینه وفاق ملی و استفاده از ظرفیت کارشناسان و نخبگان افزود: باید از کارشناسان کاربلد، مدیر، ورزیده، انقلابی و متدین در جهت پیش برد اهداف نظام و پیش رفت تولید استان استفاده کرد.
فراهم کردن زمینه سرمایه گذاری دراستان از سوی مدیران
مقام عالی دولت در استان گفت: معاونین و مدیران بعضی ادارات افراد توسعه گرایی نیستند و برای توسعه استان باید از مدیران و کارشناسانی استفاده کرد تا زمینه را برای سرمایه گذار و سرمایه گذاری در استان فراهم و گسترش داد.
نوری افزود: خراسان شمالی نیاز به کار مضاعف در حوزه تولید دارد و باید بهره وری بخشهای مختلف را افزایش دهیم که اکنون با مدیران در حال فعالیت هستیم.
وی با تأکید بر اینکه سرمایهگذار را نباید با اخم ونگاه سلیقهای فراری داد، گفت: حمایت از سرمایهگذار، اقدامی باارزش، قداستمند و حتی مقدس است؛ اما گاهی با ترشرویی و بیمهری، سرمایهگذار را فراری میدهیم.
لزوم تامین امنیت روانی واقتصادی برای سرمایه گذاران

وی ضمن قدردانی از همراهی مدیران و فعالان اقتصادی، اضافه کرد: استان نیازمند پروژههایی ماندگار، نمادین و بزرگ است؛ اما تحقق این هدف، مستلزم تأمین امنیت روانی و اقتصادی برای سرمایهگذاران است.
نوری با بیان اینکه برخی از مدیران توسعهگرا نیستند، بر لزوم تحول در نظام مدیریتی استان تأکید کرد و افزود: اصرار بر حفظ ساختارهای سنتی و مدیران ناکارآمد، مانعی در مسیر پیشرفت استان است، چرخش نخبگان و تغییر مدیریتهای غیرهمراستا با سیاستهای دولت، یک ضرورت است.
بحران آب و مصرف انرژی؛ توسعه انرژیهای نو اولویت دولت
استاندار خراسان شمالی با اشاره به شرایط بحرانی منابع آب و انرژی در کشور گفت: ایران وارد یک دوره خشکسالی 30 ساله شده است و در کنار آن، میانگین مصرف انرژی ما از میانگین جهانی بالاتر است. این وضعیت نگرانکننده است و نیازمند تغییر جدی در رفتار مصرفی ماست.
وی ادامه داد:توسعه انرژیهای تجدیدپذیر از جمله انرژی خورشیدی، از محورهای اصلی برنامه دولت چهاردهم است و همه دستگاهها باید با اقدام عملی در این مسیر گام بردارند، نه صرفاً ارائه آمار

تا کنون 9 جلسه از این برنامه برگزار شده که در مجموع 35 مصوبه به تصویب رسیده است. بیش از 50 درصد این مصوبات نهایی شده و مشکلات سرمایهگذاران برطرف گردیده است.
در این نشست به پروندههایی همچون مرغداری گوشتی، مجموعه قطعه تراش دقیق، کارخانه کاغذ سازی خرم، هنرستان نور هل اتی و کارخانه آراد لیان فرآور که با چالش هایی، چون تکمیل و واگذاری پست برق، تغییر کاربری اراضی، تخصیص آب و تامین اعتبار مواجه هستند در حال بررسی و رفع مشکلاتشات است.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی