پیام خراسان - واحد تولیدی ظروف بستهبندی فرآوردههای غذایی به دلیل عدم رعایت ضوابط فنی و بهداشتی و نداشتن مجوزهای لازم پلمب و توقیف شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: این اقدام با پیگیری کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت انجام شد و به منظور اجرای دستورالعملهای سازمان غذا و دارو مبنی بر لزوم اخذ مجوز بهداشتی برای ملزومات بستهبندی در تماس مستقیم با مواد غذایی صورت گرفت.
نسرین خارقانیمقدم افزود: در جریان پایشهای مستمر از کارخانجات تولیدکننده ملزومات بستهبندی، این تخلف شناسایی و با هماهنگی دستگاههای ذیربط، اقدامات قانونی لازم انجام شد.
وی ادامه داد: شهروندان گرامی حتماً مواد غذایی و آشامیدنی و اقلام سلامتمحور را از مراکز مجاز تهیه کرده و هنگام خرید به پروانه بهداشتی، تاریخ تولید و مصرف و نشان سیب سلامت دقت نمایند.
معاون غذا و دارو دانشگاه تأکید کرد: شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا شکایت در خصوص مواد غذایی بستهبندیشده، محصولات آرایشی و بهداشتی و سایر اقلام سلامتمحور، شهروندان میتوانند مراتب را از طریق شماره تماس 05141207236 یا سامانه fms.nums.ac.ir به معاونت غذا و دارو گزارش دهند.