شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴
اقتصادی

تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبار طرح راه‌سازی محور مشهد-سرخس

تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبار طرح راه‌سازی محور مشهد-سرخس
پیام خراسان - اعتبار طرح راه‌سازی محور مشهد-سرخس در سال ۱۴۰۴، معادل ۶۵۰ میلیارد تومان، به طور ۱۰۰ درصد تخصیص یافته است.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - اعتبار طرح راه‌سازی محور مشهد-سرخس در سال 1404، معادل 650 میلیارد تومان، به طور 100 درصد تخصیص یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل ساخت و توسعه راه‌های منطقه شمال شرق وزارت راه و شهرسازی در بازدید میدانی از این طرح در سرخس، گفت: روند اجرایی این طرح در سه ماه گذشته پیشرفت فیزیکی قابل توجهی داشته که ناشی از پیگیری‌های مداوم مسئولان منطقه و همکاری وزارت راه و شهرسازی، سازمان برنامه و بودجه و شرکت‌های پیمانکار بوده است.
محمد دانشفر افزود: بعد از بازدید میدانی وزیر راه و شهرسازی و تلاش شبانه روزی تیم‌های اجرایی و حمایت‌های ویژه استاندار، نماینده مجلس و فرماندار شهرستان سرخس، از اردیبهشت امسال تاکنون، شاهد جهش محسوسی در سرعت عملیات اجرایی این مسیر هستیم. 
وی با تاکید بر استفاده بیش از پیش از ظرفیت نیروی انسانی و ماشین‌آلات برای تحقق مطالبه دیرینه مردم سرخس، بر اهمیت این طرح ملی تاکید کرد و افزود: اعتبار این طرح از منابع ملی پیش بینی شده که حضور میدانی فروردین ماه وزیر راه و شهرسازی و در پی آن بازدید دکتر رحمتی، معاون سازمان برنامه و بودجه کشور، موجب تسریع در روند اجرایی طرح و تخصص 100 درصدی اعتباری در سال 1404 صادر شد.
مجیدبیکی، فرماندار سرخس هم در این بازدید گفت: طرح محور مشهد-سرخس یکی از مسیر‌های استراتژیک شمال شرق کشور محسوب می‌شود که تکمیل آن نقش بسزایی در تسهیل تردد و توسعه اقتصادی منطقه خواهد داشت.
در این بازدید آخرین وضعیت عمرانی طرح در دو قطعه مهم به طول 44 کیلومتر که توسط پیمانکاران در حال انجام است، با حضور مدیران عامل شرکت‌های پیمانکار مورد بررسی قرار گرفت.


نظرات شما