يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

یادواره شهدای زندان اوین

پایان سوگواره هنری محرم، ویژه مددجویان زندان‌های خراسان رضوی در مشهد

پایان سوگواره هنری محرم، ویژه مددجویان زندان‌های خراسان رضوی در مشهد
پیام خراسان - دومین سوگواره هنری محرم یادواره شهدای زندان اوین، ویژه مددجویان زندان‌های خراسان رضوی در مشهد پایان یافت.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - دومین سوگواره هنری محرم یادواره شهدای زندان اوین، ویژه مددجویان زندان‌های خراسان رضوی در مشهد پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل زندان‌های خراسان رضوی گفت: این سوگواره با حضور 255 مددجو زندان‌های خراسان رضوی به مدت 4 روز و در بخش‌های مختلفی از جمله نمایشگاه آثار هنری، اجرای تعزیه، پرده خوانی، شعر، مقاله، خاطره نویسی و مداحی برگزار و در پایان از افراد برتر تجلیل شد. 
غلامرضا روشان افزود: هدف ازبرپایی این سوگواره، ترویج فرهنگ عاشورایی و ایجاد فضای معنوی و فرهنگی در محیط زندان است.
رئیس کل دادگستری استان نیز در این مراسم گفت: از ابتدای امسال 341 زندانی جرائم غیر عمد با پرداخت بدهی 117 میلیارد تومانی به همت ستاد دیه به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند .
حجت الاسلام والمسلمین رضا زرندی افزود: در پویش نذر حسینی هم 277 زندانی نیازمند که 96 نفر آنها جزو زندانیان جرائم مالی غیر عمد بودند با پرداخت بدهی مالی از زندان آزاد شدند و بقیه با رافت اسلامی و ارفاق قضایی از زندان آزاد شدند .
در پایان مراسم، از برگزیدگان مسابقات هنری و فرهنگی سوگواره با اهدای جوایز و لوح تجلیل شدو نمایشگاهی از دست ساز‌ه های مددجویان در معرض دید حاضران قرار گرفت.


نظرات شما