يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

دستگیری متهم به ۲۱۱ فقره سرقت در مشهد

دستگیری متهم به ۲۱۱ فقره سرقت در مشهد
پیام خراسان - متهم به ۲۱۱ فقره سرقت سریالی خودورهای پراید در مشهد دستگیر شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - متهم به 211 فقره سرقت سریالی خودورهای پراید در مشهد دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌ رضوی گفت: در پی دریافت گزارش چند فقره سرقت سریالی خودروهای پراید در شهر مشهد، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
سردار احمد نگهبان افزود: با بازبینی تصاویر ضبط شده در دوربین‌ های مداربسته، متهم سابقه دار شناسایی شد و تیم رسیدگی کننده پرونده با هماهنگی قضایی، متهم را حین ورود به مخفیگاهش با یک دستگاه خودرو مسروقه دستگیر کردند.
وی اضافه کرد: در بازرسی از این مکان تعدادی لوازم مسروقه شامل ضبط و پخش، مانیتور، مدارک شناسایی و کارت های بانکی کشف شد.
سردار نگهبان گفت: متهم در بازجویی های پلیس به سرقت هشت دستگاه سواری پراید و یک دستگاه پژو 405 و 202 فقره سرقت قطعات و محتویات داخل خودرو در شهر مشهد و فروش اموال مسروقه به یک مالخر اعتراف کرد.
وی ادامه داد: در ادامه این عملیات ماموران انتظامی با هماهنگی مقام قضایی مالخر موردنظر را نیز دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهش تعداد زیادی اموال مسروقه شامل ضبط و پخش خودرو، مانیتور خودرو، جک، آچار و سایر اقلام کشف کردند.
وی گفت: متهمان به دادسرا معرفی شدند و تحقیقات در این زمینه با هماهنگی مقام قضایی دارد.


نظرات شما