يکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴
فرهنگی

نسل دهه ۸۰ و ۹۰ ظرفیت تحول در مسیر انقلاب را دارند

نسل دهه ۸۰ و ۹۰ ظرفیت تحول در مسیر انقلاب را دارند
پیام خراسان - قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی کشور گفت: نوجوانان دهه ۸۰ و ۹۰ دارای ظرفیت‌های ویژه‌ای برای ایفای نقش مؤثر در تداوم و تحول مسیر انقلاب اسلامی هستند و باید از این توانمندی‌ها به درستی بهره‌برداری شود.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی کشور گفت: نوجوانان دهه 80 و 90 دارای ظرفیت‌های ویژه‌ای برای ایفای نقش مؤثر در تداوم و تحول مسیر انقلاب اسلامی هستند و باید از این توانمندی‌ها به درستی بهره‌برداری شود.

به گزارش‌ روابط عمومی آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی ، علی فلاحتکار در دیدار با آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی، نماینده معزز ولی‌فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند، اظهار داشت: ط ماه های اخیر ، سازمان دانش‌آموزی کشور با تغییر رویکرد و بازتعریف مأموریت‌ها، تمرکز خود را بر تربیت و توانمندسازی نسل نوجوان به‌عنوان سرمایه راهبردی انقلاب اسلامی قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه «اصالت خود نوجوانی» محور اصلی این تحول است، افزود: نوجوانی مرحله آغاز تکلیف، بلوغ و مسئولیت‌پذیری دینی، سیاسی و اجتماعی انسان است و باید آن را به عنوان فرصتی طلایی برای تربیت نسلی مؤمن، خلاق و انقلابی در نظر گرفت.
فلاحتکار تصریح کرد: در برخی مقاطع به سن نوجوانی نگاه کودکانه و سرگرمی‌محور داشته‌ایم، در حالی که نوجوان باید به‌عنوان نیروی فعال، مؤثر و جریان‌ساز در جامعه دیده شود.
وی ادامه داد: ظرفیت‌های بالقوه در میان نوجوانان دهه 80 و 90 بسیار بالاست و اگر این استعدادها در مسیر فطرت و ارزش‌های الهی هدایت شود، می‌توانند با قدرت و انگیزه‌ای مضاعف مسیر انقلاب اسلامی را با تحرک و پویایی بیشتری ادامه دهند.
قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی کشور تأکید کرد: در رویکرد جدید این سازمان، دانش‌آموز خود باید مسئولیت فعالیت‌های تربیتی، فرهنگی و اجتماعی را برعهده بگیرد تا ضمن رشد شخصی، برای ایفای نقش در آینده کشور نیز آماده شود.
وی افزود: همان‌گونه که در دوران انقلاب اسلامی نوجوانان 15 و 16 ساله در کنار امام خمینی (ره) نقش‌آفرینی می‌کردند، امروز نیز نوجوانان ما می‌توانند با همان روحیه انقلابی و مسئولیت‌پذیری، آینده انقلاب را تضمین کنند.
فلاحتکار در پایان با قدردانی از حمایت‌ها و رهنمودهای نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: از حضرت‌عالی درخواست داریم با دعای خیر و هدایت‌های معنوی، ما را در پیمودن مسیر صحیح تربیت نسل آینده یاری فرمایید تا بتوانیم مأموریت‌های محوله را به بهترین شکل به انجام رسانیم.


نظرات شما