سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

برگزاری نخستین جشنواره استانی بادام در کوهسرخ

برگزاری نخستین جشنواره استانی بادام در کوهسرخ
پیام خراسان - فرماندار شهرستان کوهسرخ گفت: نخستین جشنواره استانی بادام در روستای اکبرآباد شهرستان کوه سرخ برگزار خواهد شد.
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - فرماندار شهرستان کوهسرخ گفت: نخستین جشنواره استانی بادام در روستای اکبرآباد شهرستان کوه سرخ برگزار خواهد شد.

پیام خراسان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، فرماندار شهرستان کوهسرخ با اشاره به ظرفیت‌های ارزشمند کشاورزی این شهرستان گفت: نخستین جشنواره استانی بادام کوهسرخ روز پنجشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۵ در روستای اکبرآباد، با عنوان «دیار شکوفه‌های بادام» برگزار خواهد شد.
حسن اعمی افزود: این جشنواره با هدف معرفی ظرفیت‌های کشاورزی، تولیدی و فرهنگی شهرستان، حمایت از تولیدکنندگان و فعالان محلی و معرفی محصول بادام کوهسرخ برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: همزمان با برگزاری جشنواره بادام، جشن خودکفایی، آسفالت روستای اکبرآباد و نمایشگاه صنایع‌دستی، سوغات و محصولات کشاورزی نیز برپا خواهد شد و بازدیدکنندگان می‌توانند از نزدیک با محصولات و توانمندی‌های تولیدکنندگان و هنرمندان منطقه آشنا شوند.
اعمی گفت: بازارچه این رویداد از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ فعال خواهد بود و مراسم اصلی جشنواره نیز از ساعت ۱۴ آغاز می‌شود.
وی افزود: اجرای برنامه‌های شاد موسیقی، فرهنگی و ورزشی از دیگر بخش‌های این جشنواره است که با هدف ایجاد فضای شاد و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی منطقه برگزار خواهد شد.
وی با تأکید بر جایگاه این شهرستان در تولید بادام چنین بیان کرد: کوهسرخ به عنوان بزرگترین بادامستان دیم شرق کشور، ظرفیت قابل توجهی در حوزه تولید بادام دارد و برگزاری این جشنواره فرصت مناسبی برای معرفی بادام کوهسرخ، توسعه بازار این محصول و حمایت از بهره‌برداران و تولیدکنندگان خواهد بود.
حسن اعمی از مردم، مسئولان، تولیدکنندگان، هنرمندان و علاقه‌مندان دعوت کرد با حضور در این رویداد استانی، زمینه معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌های کشاورزی، اقتصادی و فرهنگی شهرستان کوهسرخ را فراهم کنند.


نظرات شما