پیام خراسان - مهر / مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی گفت: طبق پیشبینیها، امروز در بخشهایی از استان شاهد وزش باد، رشد ابر و احتمال رگبار باران و رعدوبرق خواهیم بود.
نوربخش داداشی، مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی اظهار کرد: بر اساس آخرین خروجی مدلهای هواشناسی، یکشنبه در ساعات بعدازظهر در ارتفاعات نوار شمال شرق، شرق و جنوب شرق خراسان شمالی از جمله مناطقی از شیروان، فاروج، راز و جرگلان و شمال بجنورد، رشد ابر با احتمال رگبار باران و رعدوبرق پیشبینی میشود.
بازار ![]()
وی افزود: برای روز دوشنبه، جوی پایدار همراه با آسمان صاف و وزش باد در ساعات بعدازظهر و اوایل شب انتظار میرود.
داداشی ادامه داد: طی روزهای سهشنبه و چهارشنبه، افزایش ابر در برخی ساعات و وزش باد بهویژه در ساعات بعدازظهر پدیده غالب خواهد بود. شدت وزش باد در مناطق جنوبی استان گاهی شدید بوده و ممکن است با غبار محلی همراه باشد.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی همچنین گفت: از نظر دمایی، امروز کاهش 1 تا 3 درجهای دما پیشبینی شده و از فردا تا صبح چهارشنبه روند تدریجی افزایش دما مورد انتظار است.
وی در پایان توصیه کرد: شهروندان بهویژه در مناطق کوهستانی و مرتفع، تدابیر لازم را برای نوسانات جوی و احتمال بروز شرایط ناپایدار اتخاذ کنند.