پیام خراسان - استاندار خراسان جنوبی از رشد قابل توجه اعتبارات پارک علم و فناوری استان در سال جاری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سیدمحمدرضا هاشمی روز پنجشنبه در دیدار رئیس مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به تشریح شرایط استان در زمینه برخورداری از دانشگاه ها و مراکز علمی پرداخت.
وی با بیان اینکه توجه به مسایل صنفی دانشجویان از برنامه های اولویت دار ما در حوزه دانشگاه ها و در کمیسیون دانشجویی استان است، تصریح کرد: وضعیت خوابگاه ها، ایاب و ذهاب، اجرای برنامه های فرهنگی متنوع و ... از مواردی است که در کمیسیون دانشجویی مورد تأکید و توجه قرار دارد.
استاندار به جایگاه پارک علم و فناوری در جذب نخبگان و دانش آموختگان پرداخت و گفت: توسعه شرایط موجود پارک علم و فناوری استان و استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان مورد تأکید ماست.
هاشمی با بیان اینکه اعتبارات پارک علم و فناوری خراسان جنوبی از محل منابع استانی در 12 سال گذشته 11 میلیارد تومان بوده، اظهار داشت: به جهت اهمیت موضوع ، اعتبارات پارک علم و فناوری برای سال جاری رشد قابل توجهی دارد.
وی متذکر شد: با این اعتبار بخش زیادی از مشکلات پارک علم و فناوری خراسان جنوبی مرتفع می گردد.
رئیس مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه وجود دانشگاه در یک منطقه، شأن اجتماعی به همراه دارد، گفت: اینکه در دورترین نقاط جغرافیایی، شرایط تحصیل برای همه مهیا شده از نعمات جمهوری اسلامی ایران است.
افشین سفاهن با اشاره به برنامه های وزارت علوم برای حوزه دانشگاهی خراسان جنوبی، خاطرنشان کرد: تعیین تکلیف اسناد واحدهای مسکونی شهرک فرهیختگان، توسعه پارک علم و فناوری، تقویت دانشکده های ملی مهارت، تعیین تکلیف دانشکده سرایان، به روزرسانی رشته های آموزشی دانشگاه های پیام نور و کمک به جذب دانشجویان بین المللی از جمله این برنامه هاست.
وی به شرایط مطلوب دانشگاه های خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: تأکید وزارت علوم بر این است که از ظرفیت نخبگان در گروه های مشورتی مختلف در راستای رفع مشکلات موجود استفاده شود.